trouwringen en relatieringen

Gerardus collectie

Bij Ateier de Bruijn bent u verzekerd van een unieke trouwring. En van zeer hoge kwaliteit. Goudsmid - Atelier de Bruijn realiseert het graag voor u. De eigen ontworpen sieraden vallen onder de Gerardus Collectie. Er vindt altijd eerst een persoonlijk gesprek plaats met ontwerper Ger de Bruijn. In een gemoedelijke sfeer en met het atelier zichtbaar in de winkel, maakt Ger de Bruijn, met moderne CAD technieken, een ontwerp. Uiteraard helemaal volgens uw wensen. Uw trouwring of relatiering wordt in eigen atelier ontworpen en vervaardigd. De eigen ontworpen sieraden kenmerken zich door een bijzondere vormgeving en rijke uitstraling.

Jullie eerste cadeau
Als cadeautje krijgt u van Atelier de Bruijn een briljant geslepen diamant van 0,03 crt óf de tegenwaarde verrekend in de ringen. 

Tip
Vraag gratis de trouwbox aan. Deze handige bewaarbox zit boordevol onmisbare informatie van leuke bedrijven, gadgets, waardecheques en nog veel meer. De moeite waard! Atelier de Bruijn is tevens deelnemer aan Trouwshop.com. Op deze website vindt u leuke tips en voordeeltjes. Bijvoorbeeld een waardebon t.w.v. € 25, inwisselbaar bij Atelier de Bruijn.

Maak uw afspraak

Ger de Bruijn, info@atelierdebruijn.nl, 0114-310473

Trouwringen